Primul Blog

de Timis Ionel în October 29, 2018

O lume a oamenilor de succes

Traim intr-o lume a tehnologiei, a inovatiei, a oportunitatilor. O lume in care toti luptam sa avansam in cariera, in care luptam sa devenim mai buni si in care totul se desfasoara foarte repede. Globalizarea si-a facut simtita prezenta si ne influenteaza viata din ce in ce mai puternic. Astfel, fiecare dintre noi incepe sa aiba intrebari:

  •      Cum pot sa devin independent?
  •      Ce este succesul?
  •      Cum pot sa ajung o persoana care sa inspire oameni?

Doi tineri liceeni au vrut sa afle raspunsul pentru aceste intrebari si asa a luat nastere Zamir.ro.

1.Antreprenoriat?

Bene Laszlo (in urma cu 4 ani)

           Sa fiu sincer, visam la o masina performanta. Da, sunt pasionat de masini si asta m-a ajutat sa iau primul contact cu antreprenoriatul. Cum? Acea masina nu se poate cumpara singura, deci aveam nevoie de bani. Din acest motiv cautam cat mai multe metode pentru a-i obtine. Navigand pe internet, am descoperit ca pot crea design-uri de tricouri pe care le pot incarca pe o platforma, iar in cazul in care se vand eu primesc comision. Acesta a fost primul meu contact cu lumea tricourilor si a antreprenoriatului. In lunile urmatoare am participat la un accelerator de startup-uri pentru liceeni, iXperiment, unde in momentul de fata sunt coordonator national.

Timis Ionel (in urma cu 3 ani)

           Tatal meu m-a indreptat in aceasta directie, in momentul in care mi-a spus sa citesc cartea “Tata bogat, tata sarac” scrisa de Robert Kiyosaki. Sincer, am fost impresionat de ceea ce scria acolo si am decis ca vreau sa aflu mai multe despre acest domeniu. Am inceput sa citesc diferite carti pe aceeasi tema si am participat la diferite proiecte printre care si iXperiment. Dupa 3 luni de la incheierea acceleratorului am intrat in echipa de organizare.

  1. Pasiunea aduce oamenii impreuna

          Prima oara, ne-am cunoscut in cadrul unui eveniment organizat pentru iXperiment. Au fost 2 zile in care am discutat diferite subiecte si am realizat ca avem idei si pasiuni asemanatoare. Amandoi ne doream sa vindem ceva online, sa avem propria noastra afacere. Laszlo avea cateva idei despre cum sa creeze design-uri pentru tricouri asa ca am ales sa ne facem propriul magazin online de tricouri personalizate. In momentul acela a luat nastere Zamir versiunea 1.0.1, cum ne place noua sa ii spunem. Magazinul a rezistat aproximativ un an, un an in care nu am atins succesul, dar un an in care am invatat mai multe lucruri decat ne-am fi putut imagina vreodata.

  1. Zamir 1.0.1(in urmatorul articol)

Magazinul online a inceput sa se schiteze usor in februarie 2017. Atunci stiam ca vrem sa vindem haine online, mai exact tricouri imprimate pentru inceput, iar pentru urmatorul sezon toamna-iarna, ne gandeam deja la hanorace si bluze.

Articolul urmator va fi dedicat in totalitatea subiectului Zamir 1.0.1. Dorim sa va aratam pasii pe care i-am parcurs, obstacolele pe care le-am intampinat si greselile pe care le-am facut, de aceea urmeaza sa va povestim in profunzime experienta noastra.

 

SCRIE UN COMENTARIU

Comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.


1690
Verified Reviews