Intrebari frecvente

Livrare & plata

Comenzile se livreaza prin urmatoarele modalitati:

  • Prin serviciul de curierat rapid oferit de partenerii nostri de la DPDgroup. In general, comenzile plasate in intervalul luni-joi pana la ora 14:00, vor fi livrate in ziua urmatoare. Comenzile plasate vineri, vor fi livrate luni. Comenzile plasate sambata si duminica se vor livra marti. Taxa de livrare este de 20RON. Coletele se pot urmari aici: https://tracking.dpd.ro/  

Oferim livrare gratuita prin curierat rapid DPD, la toate comenzile de minim 90RON.

Comenzile se pot plati:

  1. Online, cu cardul, prin serviciul de plati online oferit de Netopia Payments
  2. Numerar, la curier, in momentul livrarii coletului

Nu percepem comision extra pentru nicio modalitate de plata.
 

Retur & schimburi

Avem o politica de retur de 30 de zile. Dupa primirea coletului, ai la dispozitie 30 de zile pentru solicitarea returului. Pentru a putea returna un produs, trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii. Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare ca si la primire. Fara urme de folosire sau de uzura. Cu toate etichetele intacte. In ambalajul original. De asemenea, este necesara factura pentru dovedirea comenzii.

Pentru a trimite o cerere de returnare, trimite-ne un email la contact@zamir.ro
 

Da, desigur ca poti! Avem o politica de schimb de 30 de zile. Dupa primirea coletului, ai la dispozitie 30 de zile pentru a solicita un schimb.

Te rugam contacteaza-ne la contact@zamir.ro pentru a incepe procesul de schimb.

Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare ca si la primire. Fara urme de folosire sau de uzura. Cu toate etichetele intacte. In ambalajul original. De asemenea, este necesara factura pentru dovedirea comenzii.
 

Sosete

Durata de viata a produselor depinde de modul in care le ingrijesti.

Iti recomandam o temperatura de spalare de 40°C pentru toate sosetele noastre.

Sosetele trebuie sa fie spalate intoarse pe dos. Evita folosirea inalbitorilor. Nu iti calca sosetele.
 

Sosetele noastre sunt concepute in Romania si fabricate in Turcia. Depunem eforturi suplimentare pentru a asigura calitatea produselor noastre. Fabricile cu care lucram sunt certificate Amfori si Oeko-Tex. Sosetele noastre sunt confectionate din bumbac pieptanat amestesc cu poliamida si elastan. 

ÎNAPOI SUS
Judge.me Verified Reviews Badge
123
Verified Reviews