Dintr-o alta galaxie…

Dicționar:

Zamir-numele planetei noastre

Zamiria-numele capitalei noastre

Zamirian-oh, adică tu! Așa se numesc membrii comunității noastre

Astronaut-adică noi! Așa se numesc membrii echipei noastre

Suntem aici să aducem puțină culoare în viața ta de zi cu zi. Sosetele noastre îți vor aduce aminte să te bucuri de lucrurile mărunte din viață. ZAMIR a fost creat cu speranța de a produce un impact pozitiv in lume. Există un fel de magie în purtatul șosetelor colorate. Nu numai că te bine dispun pe tine, ci și pe cei din jurul tău. Și OMG, cât de bine arată pe tine! Dacă îți place să ieși din tiparele clasice din când în când, locul tău se află printre noi.

Îndrăznește să fii diferit!

În zilele noastre, societatea pune accent fie pe marile succese, fie pe marile eșecuri. O face ignorând complet procesul din spatele fiecărui succes și eșec. În mod involuntar, suntem înclinați să credem că trebuie să “dăm lovitura” pentru a putea fi fericiți. Fericirea nu este un obiectiv care trebuie atins. Fericirea poate fi găsită la fiecare pas din viața ta. Suntem aici să promovăm asta. Momentele cotidiane din viata care aduc bucurie. Credem că toata lumea merită să fie fericită. Deci, fă mai mult din ce te face fericit!

Spread the color!

Propria afacere la 17 ani

Am fost suficienți de naivi încât să credem că putem avea propria afacere la 17 ani.

ZAMIR a luat naștere încă din băncile școlii. Atunci nu știam că vrem să vindem șosete colorate. Știam doar că vrem să avem propria afacere.

Tocmai terminasem împreună cu Ionel un program de educație antreprenorială și am fost amândoi plini de motivație să ne punem pe treabă. Am început ZAMIR în ideea de magazin online de tricouri personalizate. Eram convinși că tricourile de pe piața românească nu arată suficient de bine ca design. Am fost naivi și am crezut că noi, doi băieți de 17 ani, știm mai multe despre tricouri decât toate firmele din piața din România.

Ei bine, rezultatul nu a fost unul foarte fericit. Am reușit să facem niște tricouri care chiar arătau bine. Însă prețul lor a fost mult prea ridicat. După 2 alte tentative nereușite de a revoluționa piața modei, am ajuns, din greșeală, să vindem șosete colorate.

De ce spun din greșeală?

Pentru că inițial adusesem niște șosete colorate drept produse complementare la tricouri și hanorace. Nu ne așteptam să se vândă bine. Spre supriza noastră, au început să se vânda mai bine ca toate celelalte produse din magazin.

A început să se miște treaba cu șosetele colorate, însă erau și ele foarte scumpe. Din start le cumpăram la un preț imens și trebuia să le vindem la 50 de lei ca să ne acoperim costurile și să facem un pic de profit. Așadar, ne-am decis să eliminăm furnizorii din ecuație și ne-am hotărât să ne lansăm propria colecție de șosete colorate. Concepute de noi, de la zero și fabricate de o firmă parteneră.

Așa am reușit să scădem prețul șosetelor de la 50 de lei la 22 de lei în toamna anului 2020, când am lansat primele modele de șosete colorate sub marca ZAMIR.

Judge.me Verified Reviews Badge
827
Verified Reviews