Toate produsele noastre sunt produse exclusiv in Europa. Tricourile din colectia Conventionale sunt fabricate in Romania. Oferim calitate de nivel superior si in continuu discutam cu producatori noi pentru a aduce cele mai calitative si atragatoare produse in magazin. Nu lucram cu fabrici din lumea a treia, unde hainele sunt confectionate de muncitori prost platiti,in conditii neomenesti.

Hainele noastre NeConventionale

Hainele imprimate pe toata suprafata materialului, reprezinta o inovatie in piata de moda romaneasca. Aceste haine sunt facute la comanda si au un proces de productie special. Materialul folosit pentru aceste tricouri este o combinatie de bumbac si poliester de cea mai buna calitate. De obicei, hainele cu imprimeu sunt imprimate dupa ce materialul a fost cusut complet, in cazul acestor haine, prima data se imprima bucatile de material, ulterior fiind cusute impreuna. Acest lucru permite ca design-ul sa arate perfect chiar si la imbinarea dintre bucatile de material, unde de obicei apar urme albe.

  • Fit perfect- cusatura ideala pentru un fit perfect la brat, piept si în lungime

  • Confort complet- calitatea si finetea materialul permit un confort deosebit, iar corpul tau se misca liber. Asigurarea unui confort cat mai ridicat este un obiectiv de bază al brand-ului nostru.

  • Imprimeu cu 2 fete- cea mai speciala caracteristica a acestor produse este faptul ca ele sunt imprimate atat pe fata, cat si pe spate. Pe langa asta, imprimeul arata perfect chiar si la cusaturi!

Judge.me Verified Reviews Badge
1759
Verified Reviews