Toate produsele noastre sunt produse exclusiv in Europa. Tricourile din colectia Conventionale sunt fabricate in Romania. Oferim calitate de nivel superior si in continuu discutam cu producatori noi pentru a aduce cele mai calitative si atragatoare produse in magazin. Nu lucram cu fabrici din lumea a treia, unde hainele sunt confectionate de muncitori prost platiti,in conditii neomenesti.

Hainele noastre NeConventionale

Hainele imprimate pe toata suprafata materialului, reprezinta o inovatie in piata de moda romaneasca. Aceste haine sunt facute la comanda si au un proces de productie special. Materialul folosit pentru aceste tricouri este o combinatie de bumbac si poliester de cea mai buna calitate. De obicei, hainele cu imprimeu sunt imprimate dupa ce materialul a fost cusut complet, in cazul acestor haine, prima data se imprima bucatile de material, ulterior fiind cusute impreuna. Acest lucru permite ca design-ul sa arate perfect chiar si la imbinarea dintre bucatile de material, unde de obicei apar urme albe.

  • Fit perfect- cusatura ideala pentru un fit perfect la brat, piept si în lungime

  • Confort complet- calitatea si finetea materialul permit un confort deosebit, iar corpul tau se misca liber. Asigurarea unui confort cat mai ridicat este un obiectiv de bază al brand-ului nostru.

  • Imprimeu cu 2 fete- cea mai speciala caracteristica a acestor produse este faptul ca ele sunt imprimate atat pe fata, cat si pe spate. Pe langa asta, imprimeul arata perfect chiar si la cusaturi!

1688
Verified Reviews